AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara basmak

Kahve falında sigara basmak

Kahve falında sigara basmak sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sigara basmak gördüyseniz:

  • Sizi bloke etmek amacıyla uydurulmuş uydurma haberler almanız ya da maksatlı dedikodular dinlemeniz olasıdır.

Kahve falında sigara basmak doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücuda sigara basmak uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koluna sigara basmak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dükkanı su basmak sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize tabir olunur.

Kahve falında türbeye basmak sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında buğdaya basmak işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük abdestine basmak büyük miktarlarda paralar kazanacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evi böcek basmak aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir