AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın gazına basmak

Kahve falında arabanın gazına basmak

Kahve falında arabanın gazına basmak mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, aradığı kişiyi bulacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın gazına basmak gördüyseniz:

  • Kendi haline bırakıp, olduğu gibi kabul etmelisiniz.

Kahve falında arabanın gazına basmak hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına yorulur.

Kahve falında arabanın frenine basmak hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında gaz kaçıran tüp görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gaz maskesi görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında gaz koklamak olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında gaz lambası görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biber gazı görmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, kendisini korumaya alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gazlı ocak görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir