AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekin tarlasının yandığını görmek

Kahve falında ekin tarlasının yandığını görmek

Kahve falında ekin tarlasının yandığını görmek sorunların çözüme kavuşturulacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında ekin tarlasının yandığını gördüyseniz:

  • İlerlemesi zor iş veya kişileri destekleyerek zaman kaybedebilirsiniz.

Kahve falında ekin tarlasının yandığını görmek sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında ekinlerin yandığını görmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini ekin tarlasında görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ekin tarlasına görmek uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında ekin tarlası sulamak falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine delalettir.

Kahve falında tarlada ekin biçmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekin tarlasına saklanmak varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine inanılır.

Kahve falında tarlada ekin görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, çok sayıda borca gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir