AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekinlerin yandığını görmek

Kahve falında ekinlerin yandığını görmek

Kahve falında ekinlerin yandığını görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, zararlarını telafi edeceğine, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ekinlerin yandığını gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki görev, sorumluluk veya yükleri azaltacak planlar yapmanız gerekiyor.

Kahve falında ekin tarlasının yandığını görmek namaz kılacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ekinlerin yandığını görmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekin yüklemek bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, maddi zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında tarla ekin görmek hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ekin biçen birini görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında buğday ekini görmek gittiği yolda çok başarılı olacağına, asık yüzlerin güleceğine alamet eder.

Kahve falında ekin sapı görmek çok resmi görevlerde bulunacağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine delalettir.

Kahve falında olgunlaşmış ekin görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir