AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekin tarlasına saklanmak

Kahve falında ekin tarlasına saklanmak

Kahve falında ekin tarlasına saklanmak hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine işaret eder.

Kahve falında ekin tarlasına saklanmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da meslektaşınız tarafından sunulan yaratıcı girişimlerin içinde yer almak isteyebilirsiniz.

Kahve falında ekin tarlasına saklanmak sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında ekin tarlasında olduğunu görmek yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarlada ekin görmek sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine rivayet eder.

Kahve falında ekin tarlasında gezmek destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı işaret eder.

Kahve falında kendini ekin tarlasında görmek girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil ekin tarlasında yürümek sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında biçilmiş ekin tarlası görmek iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine yorulur.

Kahve falında sarı ekin tarlası görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir