AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekin tarlası sulamak

Kahve falında ekin tarlası sulamak

Kahve falında ekin tarlası sulamak eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, yüksek tahsil yapacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekin tarlası sulamak gördüyseniz:

  • Karşı tarafın ısrarcı fikirleri, aşırı talepleri ya da yerine getirilmesi zor istekler kolay kolay değişmeyeceğe benziyor.

Kahve falında ekin tarlası sulamak iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine inanılır.

Kahve falında ekin suladığını görmek atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, evine haciz geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ekin sulamak bilge ve alim kimse haline geleceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına delalet eder.

Kahve falında ekin tarlasında koşmak yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekin tarlasının yandığını görmek hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında ekin tarlasında yılan görmek güzel ve doğru işler yapacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini ekin tarlasında görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, onunla yeniden kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında tarlaya ekin ektiğini görmek moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir