AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada ekin görmek

Kahve falında tarlada ekin görmek

Kahve falında tarlada ekin görmek kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, sağlığının bozulacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, kalabalıktan uzak olacağına tabir olunur.

Kahve falında tarlada ekin gördüyseniz:

  • En azından aileden birisinin sorunları sizi oyalayabilir.

Kahve falında yeşil ekin tarlası görmek hobilerine eğileceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ekin tarlasında gezmek iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ekin tarlasının yandığını görmek özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, huzurlu bir insan olacağına alamet eder.

Kahve falında sarı ekin tarlası görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında buğday ekin tarlası görmek rahatın ve konforun geleceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarlada ekin toplamak işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil ekin tarlasında yürümek sağlığın bozulacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekin tarlası sulamak üzüleceğine ve hastalanacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir