AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada ekin biçmek

Kahve falında tarlada ekin biçmek

Kahve falında tarlada ekin biçmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında tarlada ekin biçmek gördüyseniz:

  • Sıkıntılar beklenmedik anlarda çıkarlar.

Kahve falında tarlada ekin biçmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına yorulur.

Kahve falında tırpanla ekin biçmek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekin biçmek ekmek görmek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında kuru ekin biçmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında biçerle ekin biçmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil ekin biçmek eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil ekini biçmek işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buğday tarlası biçmek kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir