AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekin tarlasına görmek

Kahve falında ekin tarlasına görmek

Kahve falında ekin tarlasına görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına inanılır.

Kahve falında ekin tarlasına gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle olan bazı işleriniz sorunlu olabilir.

Kahve falında buğday ekin tarlası görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ekin tarlasında yürümek hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil ekin tarlası görmek kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine delalet eder.

Kahve falında kendini ekin tarlasında görmek ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine inanılır.

Kahve falında sarı ekin tarlası görmek bir sebeple işsiz kalınacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekin tarlasından geçmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına rivayet eder.

Kahve falında tarlada ekin görmek yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında ekin tarlasında gezmek kafasının sakinleşeceğine, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir