AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini ekin tarlasında görmek

Kahve falında kendini ekin tarlasında görmek

Kahve falında kendini ekin tarlasında görmek esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında kendini ekin tarlasında gördüyseniz:

  • Aşırı canlılığınız yüzünden yerinde duramaz yapıda olmanız olasıdır.

Kahve falında tarlada ekin biçmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında tarlada ekin toplamak daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buğday ekin tarlası görmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına delalettir.

Kahve falında ekin tarlasında koşmak iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarlada yeşil ekin görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekin tarlasında gezmek sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına işarettir.

Kahve falında sarı ekin tarlası görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekin tarlasına görmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir