AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekin tarlasından geçmek

Kahve falında ekin tarlasından geçmek

Kahve falında ekin tarlasından geçmek sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, haksızlığa uğrayacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, zengin bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında ekin tarlasından geçmek gördüyseniz:

  • Yapılacak anlaşmalar, tamamlanması gereken resmi veya finansal konular söz konusu olabilir.

Kahve falında ekin tarlasından geçmek iş hayatında kendi işini kuracağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine rivayet eder.

Kahve falında ekin tarlasında koşmak zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında tarlada yeşil ekin görmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarlada ekin toplamak maddi olarak güç kaybedeceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekin tarlasında gezmek hayırlı bir terfi alınacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarla ekin görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, şansının bahtının açılacağına işarettir.

Kahve falında tarlada ekin görmek kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine yorulur.

Kahve falında biçilmiş ekin tarlası görmek huzurlu ve sağlıklı olunacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir