AnaSayfa / Genel / Kahve falında biçilmiş ekin tarlası görmek

Kahve falında biçilmiş ekin tarlası görmek

Kahve falında biçilmiş ekin tarlası görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine inanılır.

Kahve falında biçilmiş ekin tarlası gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler verebilir veya çok fazla sorumluluk ya da yük yüklenebilirsiniz.

Kahve falında ekin tarlasında koşmak çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında buğday ekin tarlası görmek daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına işaret eder.

Kahve falında tarlaya ekin ektiğini görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekin tarlasının yandığını görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında biçilmiş ekin tarlası görmek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekin tarlasına görmek kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, kadim dostlar edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada ekin görmek bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında olgunlaşmış ekin tarlası görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir