AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekin tarlasında koşmak

Kahve falında ekin tarlasında koşmak

Kahve falında ekin tarlasında koşmak işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, işlerini toparlayacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına delalet eder.

Kahve falında ekin tarlasında koşmak gördüyseniz:

  • Hiçkimsenin başarabileceklerinizi engellemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında ekin tarlasında koşmak canın derdine düşeceğine, birçok engelin aşılacağına alamet eder.

Kahve falında tarlada yeşil ekin görmek başarılı çalışmalara ortak olunacağına, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında ekin tarlasının yandığını görmek mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında ekin tarlasına görmek hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ekin tarlasına saklanmak insanlara olan güvenini kaybedeceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarlaya ekin ektiğini görmek kazançlı adımlar atılacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil ekin tarlasında yürümek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalettir.

Kahve falında tarlada ekin biçmek gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir