AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada ekin toplamak

Kahve falında tarlada ekin toplamak

Kahve falında tarlada ekin toplamak dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, nimetin ve kazancın artacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine delalettir.

Kahve falında tarlada ekin toplamak gördüyseniz:

  • Yani herşeyin acısını çıkartmaya çalışabilirsiniz.

Kahve falında tarlada ekin toplamak yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında tarlada ekin biçmek elden çıkan malların geri kazanılacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında yeşil ekin tarlasında yürümek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini ekin tarlasında görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil ekin tarlası görmek uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine işarettir.

Kahve falında biçilmiş ekin tarlası görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında olgunlaşmış ekin tarlası görmek dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarlada ekin görmek yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, şen kahkahalar atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir