AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarla ekin görmek

Kahve falında tarla ekin görmek

Kahve falında tarla ekin görmek güçten ve takatten düşeceğine, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tarla ekin gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ters düşmek yerine, fikirlerini can kulağıyla dinlemenizin size farklı şekillerde katkıları olabilir.

Kahve falında ekin tarlasında yürümek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buğday ekin tarlası görmek başını yastığa daha rahat koyacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına inanılır.

Kahve falında sarı ekin tarlası görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekin tarlasından geçmek aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, bir sebeple çok zorlanacağına işarettir.

Kahve falında biçilmiş ekin tarlası görmek üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarlada ekin biçmek dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil ekin tarlası görmek sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tarlaya ekin ektiğini görmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir