AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada yeşil ekin görmek

Kahve falında tarlada yeşil ekin görmek

Kahve falında tarlada yeşil ekin görmek kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında tarlada yeşil ekin gördüyseniz:

  • Duygusal şantaj yapan veya profesyonellikten uzak kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında yeşil ekin tarlasında yürümek artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil ekin tarlası görmek yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, evi yoksa ev alacağına alamet eder.

Kahve falında tarlada yeşil ekin görmek aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ekin tarlasında koşmak sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekin tarlasından geçmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekin tarlasında gezmek yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında tarlada ekin görmek başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekin tarlasının yandığını görmek onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir