AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekin tarlasında gezmek

Kahve falında ekin tarlasında gezmek

Kahve falında ekin tarlasında gezmek mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında ekin tarlasında gezmek gördüyseniz:

  • Daha çok parasal olaylar öne çıkıyor.

Kahve falında ekin tarlasında gezmek elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında sarı ekin tarlası görmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, kazançların artacağına yorulur.

Kahve falında ekin tarlasının yandığını görmek yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarlada ekin toplamak yeterli kimse haline geleceğine, beklentilerin hızla gerçek olacağına işarettir.

Kahve falında tarla ekin görmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, konforundan da ödün vereceğine delalettir.

Kahve falında ekin tarlasında koşmak bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında tarlada ekin biçmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekin tarlası sulamak ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir