AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekin tarlasında yürümek

Kahve falında ekin tarlasında yürümek

Kahve falında ekin tarlasında yürümek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, varlık içinde yaşayacağına, yeni mekânlara gireceğine delalet eder.

Kahve falında ekin tarlasında yürümek gördüyseniz:

  • Belli bir amaç için çalışmanız, içinizdeki iyi şeyleri çıkartan kişilerle tanışmanızı veya karşılaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında ekin tarlasında yürümek hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil ekin tarlasında yürümek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına inanılır.

Kahve falında ekin tarlasında gezmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, rakiplerin alt edileceğine delalettir.

Kahve falında biçilmiş ekin tarlası görmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına tabir olunur.

Kahve falında ekin tarlasından geçmek isteklerini yerine getireceğine, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine delalet eder.

Kahve falında ekin tarlasına görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine delalet eder.

Kahve falında tarlaya ekin ektiğini görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, iyiliğe ve güzelliğe rivayet eder.

Kahve falında kendini ekin tarlasında görmek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir