AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ekin tarlasında yürümek

Kahve falında yeşil ekin tarlasında yürümek

Kahve falında yeşil ekin tarlasında yürümek gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, canının sıkılacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil ekin tarlasında yürümek gördüyseniz:

  • Her ne kadar leri atılıp direksiyona geçmek isteseniz bile, şimdilik gözlemci olmak daha yararlı olacağa benziyor.

Kahve falında yeşil ekin tarlasında yürümek yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine işaret eder.

Kahve falında ekin tarlasında yürümek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına yorulur.

Kahve falında tarlada yeşil ekin görmek beklenilen takdiri alacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında yeşil ekin tarlası görmek huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil bir tarlada yürümek yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil tarlada yürümek işlerin ters gideceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında ekin tarlasında gezmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında tarlada ekin görmek maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir