AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlaya ekin ektiğini görmek

Kahve falında tarlaya ekin ektiğini görmek

Kahve falında tarlaya ekin ektiğini görmek yüzünün kızaracağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, imkanlarının genişleyeceğine, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına alamet eder.

Kahve falında tarlaya ekin ektiğini gördüyseniz:

  • Ani ayrılıklar görülebilir, birisi yüzünden bir acı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında tarlaya ekin ektiğini görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, dara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekin ektiğini görmek iş hayatının düzeleceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekin tarlasında yılan görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tarlada yeşil ekin görmek ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekin tarlasında gezmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında tarlada ekin görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekin tarlasında koşmak hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarla ekin görmek işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir