AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekin tarlasında olduğunu görmek

Kahve falında ekin tarlasında olduğunu görmek

Kahve falında ekin tarlasında olduğunu görmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, büyük bir projeye girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekin tarlasında olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı fırsat ya da olanakların yüzünü gösterebileceği zamanlardasınız.

Kahve falında tarlada ekin görmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, hem dua alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekin tarlasının yandığını görmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarlada ekin biçmek sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ekin tarlasında olduğunu görmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine işaret eder.

Kahve falında sarı ekin tarlası görmek güzel günler yaşayacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil ekin tarlası görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil ekin tarlasında yürümek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında ekin tarlasına saklanmak çok üzüntü duyulacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir