AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı ekin tarlası görmek

Kahve falında sarı ekin tarlası görmek

Kahve falında sarı ekin tarlası görmek art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, rahat rahat yaşayacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında sarı ekin tarlası gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan ya da güvenilmez kişilerden uzak durun.

Kahve falında sarı ekin tarlası görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekin tarlasında koşmak kimden akıl soracağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına delalet eder.

Kahve falında ekin tarlasında gezmek huzursuz olacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine inanılır.

Kahve falında ekin tarlası sulamak kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına inanılır.

Kahve falında tarlaya ekin ektiğini görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına alamet etmektedir.

Kahve falında olgunlaşmış ekin tarlası görmek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine inanılır.

Kahve falında ekin tarlasında yılan görmek atılan adımların zarar getireceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında tarla ekin görmek sevgisinin artacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir