AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ekin tarlası görmek

Kahve falında yeşil ekin tarlası görmek

Kahve falında yeşil ekin tarlası görmek psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil ekin tarlası gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli şekillerde davranmanız için size baskı uygulayabilirler.

Kahve falında yeşil ekin tarlasında yürümek sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarlada yeşil ekin görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil ekin tarlası görmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine alamet eder.

Kahve falında kendini ekin tarlasında görmek rakiplerini arkasında bırakacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine delalet eder.

Kahve falında ekin tarlasına görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, yeni yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekin tarlasında gezmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında olgunlaşmış ekin tarlası görmek ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tarlada ekin biçmek kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir