AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday ekin tarlası görmek

Kahve falında buğday ekin tarlası görmek

Kahve falında buğday ekin tarlası görmek geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında buğday ekin tarlası gördüyseniz:

  • Hedeflerinizi gözden geçirmenizi gerektirecek olaylar yaşanabilir.

Kahve falında buğday ekin tarlası görmek aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına işarettir.

Kahve falında buğday ekini görmek bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ekin tarlasının yandığını görmek adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekin tarlasından geçmek son model arabaya sahip olacağına, çok büyük üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekin tarlasında yürümek maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında olgunlaşmış ekin tarlası görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, büyük sorunların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ekin tarlasında gezmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında biçilmiş ekin tarlası görmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir