AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekin tarlasında yılan görmek

Kahve falında ekin tarlasında yılan görmek

Kahve falında ekin tarlasında yılan görmek tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına, kısmetinin de açılacağına, istenmeyen bir yolculuğa, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında ekin tarlasında yılan gördüyseniz:

  • İnsanlar siz detaylandırmadıkça ne demek veya ne yapmak istediğinizi kendiliğinden anlamayabilirler.

Kahve falında ekin tarlasında yılan görmek her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, keyifli günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında ekin tarlasından geçmek belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ekin tarlasında olduğunu görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına yorulur.

Kahve falında olgunlaşmış ekin tarlası görmek geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında ekin tarlasının yandığını görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekin tarlasına saklanmak hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında tarlada ekin görmek sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına delalettir.

Kahve falında tarla ekin görmek gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir