AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekin sulamak

Kahve falında ekin sulamak

Kahve falında ekin sulamak adını herkese duyuracağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, kişinin tek başına kalacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ekin sulamak gördüyseniz:

  • Bağlılığınız karşılıksız kalmayacak.

Kahve falında ekin sulamak işlerine ve kazancına nazar değeceğine, ileri gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekin tarlası sulamak ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekin suladığını görmek manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına yorulur.

Kahve falında ekin işlemek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında olgunlaşmış ekin tarlası görmek dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buğday ekini görmek iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, ticaretinin de bozulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yanmış ekin görmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil ekin biçmek gelişmelerin olacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir