AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekin suladığını görmek

Kahve falında ekin suladığını görmek

Kahve falında ekin suladığını görmek yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına delalet eder.

Kahve falında ekin suladığını gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınızın da hoş sürprizlerine karşı hazırlıklı olmalısınız.

Kahve falında ekin suladığını görmek büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, kötü günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında ekin tarlası sulamak günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’a dua edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ekin sulamak kendisine fazlaca kar getireceğine, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına işaret eder.

Kahve falında ekin biçtiğini görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya inanılır.

Kahve falında sararmış ekin görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine rivayet eder.

Kahve falında yanmış ekin görmek sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yetişmiş ekin görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında olgunlaşmış ekin tarlası görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir