AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekin ektiğini görmek

Kahve falında ekin ektiğini görmek

Kahve falında ekin ektiğini görmek deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, maneviyatının çökeceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekin ektiğini gördüyseniz:

  • Sizi uzlaşmak zorunda bırakacak konuşmalara muhatap bırakılabilirsiniz.

Kahve falında ekin ektiğini görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarlaya ekin ektiğini görmek dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ekin görmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ekin tanesi görmek keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına alamet eder.

Kahve falında ekin yıkamak çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarlada ekin biçmek istenmeyen olayların olacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında çuvalla ekin görmek istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına tabir olunur.

Kahve falında ekin tarlasına saklanmak kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, malının ve parasının çoğalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir