AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvalla ekin görmek

Kahve falında çuvalla ekin görmek

Kahve falında çuvalla ekin görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çuvalla ekin gördüyseniz:

  • Aşırı masraflardan kaçının.

Kahve falında çuvalla ekin görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına delalettir.

Kahve falında çuvalda ekin görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında tarlaya ekin ektiğini görmek aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekin yıkamak tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında buğday ekin tarlası görmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına rivayet eder.

Kahve falında yetişmiş ekin görmek yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanmış ekin görmek sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ekin suladığını görmek hatalarını düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir