AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekin görmek

Kahve falında ekin görmek

Kahve falında ekin görmek çok büyük zararlar edileceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, günbegün kötüleşeceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekin gördüyseniz:

  • Sağlık sorunu olan yakınlarınız varsa onlarla ilgili iyiye yönelik değişiklikler olabilir.

Kahve falında ekin satmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, yüksek tahsil yapacağına rivayet eder.

Kahve falında ekin tarlasında gezmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine yorulur.

Kahve falında biçerle ekin biçmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşillik ekin görmek geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çuvalda ekin görmek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında ekinlerin içinde yürümek mutlu ve hafif hissedeceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında suyun içinde ekin görmek sorunlarının artacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarlada ekin görmek ticaretin önünün açılacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir