AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekin tanesi görmek

Kahve falında ekin tanesi görmek

Kahve falında ekin tanesi görmek büyüleyeceğine, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, eline para geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine işaret eder.

Kahve falında ekin tanesi gördüyseniz:

  • Aşktan yana olan şansınızı ihmalkar davranışlarınızla geri tepmemelisiniz.

Kahve falında ekin taneleri görmek kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında ekin tanesi görmek sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekin başağı görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında olgunlaşmış ekin görmek sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini ekin tarlasında görmek fal sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına alamet eder.

Kahve falında ekin sulamak çok büyük ferahlık yaşayacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine işaret eder.

Kahve falında ekin harman etmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekin tarlasından geçmek borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir