AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekin yıkamak

Kahve falında ekin yıkamak

Kahve falında ekin yıkamak sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekin yıkamak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin istekleri konusunda kafanız net olmayabilir.

Kahve falında ekin yıkamak maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına inanılır.

Kahve falında ekin başağı görmek elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında ekin görmek bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında ekin doldurmak evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekin toplamak sürpriz gelişmeler yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde ekin görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, üzücü olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarlaya ekin ektiğini görmek en zor zamanda yalnız kalacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekin tarlasından geçmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, de zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir