AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekin biçeni görmek

Kahve falında ekin biçeni görmek

Kahve falında ekin biçeni görmek iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, hayatının kolaylaşacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, güzel günler için yaşayacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında ekin biçeni gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmeniz, görevlerinizi yerine getirmemeniz veya sözlerinizde durmamanız durumunda eleştiri ya da şikayetlere maruz kalabilirsiniz.

Kahve falında ekin doldurmak şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında ekinlerin içinde yürümek iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ekin tarlası görmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil ekin biçmek yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekin kaynatmak yaşamın güzelliklerle dolacağına, hikmet sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında ekin destesi görmek aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına rivayet eder.

Kahve falında ekin yemek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada ekin görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, çok üzüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir