AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekin kaynatmak

Kahve falında ekin kaynatmak

Kahve falında ekin kaynatmak geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına işarettir.

Kahve falında ekin kaynatmak gördüyseniz:

  • Sosyalleşerek aşk hayatınızı canlandırma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Kahve falında ekin kaynatmak zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekin başağı görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında olgunlaşmış ekin görmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında ermiş ekin görmek aile bireylerinden biri ile tartışacağına, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine işarettir.

Kahve falında buğday ekini görmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekin tarlasında olduğunu görmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına delalet eder.

Kahve falında ekin tarlasının yandığını görmek daha başarılı ve kazançlı olacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekin görmek güzel bir döneme girileceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir