AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekin yemek

Kahve falında ekin yemek

Kahve falında ekin yemek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, kar sağlayacağına, kendi işini kurup başına geçeceğine, darlığa düşmeyeceğine, haneden birinin ayrılacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekin yemek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda daha fazla çaba göstermenizde fayda var.

Kahve falında ekin yemek devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine delalettir.

Kahve falında ekin biçildiğini görmek kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına delalettir.

Kahve falında ekin işlemek aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine yorulur.

Kahve falında tırpanla ekin biçmek falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında buğday ekini görmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, çok büyük mutluluk duyacağına delalet eder.

Kahve falında ekinler görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, ekmeksiz kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekin toplamak bir koyduğu işten üç alacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına inanılır.

Kahve falında ekin satmak çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir