AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekin destesi görmek

Kahve falında ekin destesi görmek

Kahve falında ekin destesi görmek eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, manevi olarak hasar alınacağına, işlerinin rast gideceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında ekin destesi gördüyseniz:

  • Kıskançlıklar veya çekememezlikler manipülasyon içeren diyaloglara neden olabilir.

Kahve falında ekin destesi görmek kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir deste kalem görmek dertlerin bir anda sona ereceğine, herkesi doğru yola çağıracağına rivayet eder.

Kahve falında desteyle para bulmak onlardan iyilik ve yardım göreceğine, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında desteyle kağıt para görmek ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, yenileceğine, şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında dolar destesi görmek aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında bir deste para görmek onu uyaracağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iskambil destesi görmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine delalet eder.

Kahve falında bir deste anahtar görmek sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, daima afiyette olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir