AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ekin biçmek

Kahve falında yeşil ekin biçmek

Kahve falında yeşil ekin biçmek darda kalacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına işarettir.

Kahve falında yeşil ekin biçmek gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızı arayabilir, yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Kahve falında yeşil ekin biçmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ekini biçmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tırpanla ekin biçmek aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında kuru ekin biçmek kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ekin biçmek ekmek görmek insanlara küsüleceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarlada ekin biçmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine delalettir.

Kahve falında biçerle ekin biçmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil arpa biçmek yüzünü güldüreceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir