AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekinlerin içinde yürümek

Kahve falında ekinlerin içinde yürümek

Kahve falında ekinlerin içinde yürümek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında ekinlerin içinde yürümek gördüyseniz:

  • Serilip kalacak zamanınızın olmadığını bilmelisiniz.

Kahve falında ekinlerin içinde yürümek insanlar tarafından tanınan biri olacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine inanılır.

Kahve falında ekin içinde yürümek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil ekin tarlasında yürümek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, evlatlarının hayırlı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekin tarlasında yürümek kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine işarettir.

Kahve falında suyun içinde ekin görmek işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizin içinde yürümek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına inanılır.

Kahve falında yeşil otların içinde yürümek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında selin içinde yürümek hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, işin düzeltileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir