AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekin doldurmak

Kahve falında ekin doldurmak

Kahve falında ekin doldurmak ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine inanılır.

Kahve falında ekin doldurmak gördüyseniz:

  • Cazip teklifler alabilirsiniz.

Kahve falında ekin doldurmak her istediğini elde edeceğine, borç yüzünden uykuların kaçacağına yorulur.

Kahve falında olgunlaşmış ekin görmek başarılı çalışmalara imza atacağına, kazançlı kapıların açılacağına rivayet eder.

Kahve falında toprağa ekin ekmek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekin harman etmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, maddi konularda kayıplar olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekin harmanı görmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, haram mal yiyip içeceğine işaret eder.

Kahve falında tarlaya ekin ektiğini görmek maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında ekin tarlasında yılan görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında kurumuş ekin görmek sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir