AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemin elini öpmek

Kahve falında annemin elini öpmek

Kahve falında annemin elini öpmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında annemin elini öpmek gördüyseniz:

  • Yerine getirilmesi zor ya da yüklü bedeller ödetebilecek sözler veriyor olabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş annenin elini öpmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, bereketli yağmurlara delalet eder.

Kahve falında annenin el öpmek çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş anne babanın elini öpmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinin annesinin elini öpmek hilekar ve zayıf tanıdığa, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına inanılır.

Kahve falında sevgilisinin annesinin elini öpmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının annesinin elini öpmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen annenin elini öpmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında anne eli öpmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir