AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş anne babanın elini öpmek

Kahve falında ölmüş anne babanın elini öpmek

Kahve falında ölmüş anne babanın elini öpmek iyilik bulacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş anne babanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işler esnasında çok fazla eleştirel ya da şikayetçi tavırda olmamakta fayda var.

Kahve falında ölmüş anne ve babanın elini öpmek müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, stresinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne ve babasının elini öpmek büyük düşüneceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına rivayet eder.

Kahve falında anne babanın elini öpmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, sermaye kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında anne baba eli öpmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne ve babanın elini öpmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş anne babanın elini öpmek sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş anne babayı öpmek söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne babayı öpmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir