AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş annenin elini öpmek

Kahve falında ölmüş annenin elini öpmek

Kahve falında ölmüş annenin elini öpmek bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, maddi sorunlarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş annenin elini öpmek gördüyseniz:

  • Her istediğinizi yapma konusunda ciddi bir istek hissedebilirsiniz.

Kahve falında anne ve babasının elini öpmek sevgisinin artacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına yorulur.

Kahve falında sevgilisinin annesinin elini öpmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş annenin elini öpmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin annesinin elini öpmek rahatının kaçacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında annemin elini öpmek geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü annenin elini öpmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş anne ve babanın elini öpmek doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne babanın elini öpmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir