AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne eli öpmek

Kahve falında anne eli öpmek

Kahve falında anne eli öpmek bir bebek sahibi olunacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında anne eli öpmek gördüyseniz:

  • Konunun çok üzerine gitmemekte fayda var.

Kahve falında anne ve babasının elini öpmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş anne babanın elini öpmek ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin annesinin elini öpmek dünya ve ahiretinin güzel olmasına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında annemin elini öpmek huzurun bozulacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya işaret etmektedir.

Kahve falında anne babanın elini öpmek zor zamanlar geçireceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının annesinin elini öpmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin annesinin elini öpmek daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anne ve babanın elini öpmek herkesin rahat edeceğine, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir