AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekilmiş mısır görmek

Kahve falında ekilmiş mısır görmek

Kahve falında ekilmiş mısır görmek adından konuşulur olacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında ekilmiş mısır gördüyseniz:

  • Yanıltıcı etkiler var, yanlış kararlar almamaya veya yanıltıcı kişilere inanmamaya çalışmalısınız.

Kahve falında mısır ekildiğini görmek karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, küskünlük yaşanacağına delalettir.

Kahve falında mısır ektiğini görmek hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında ekilmiş mısır görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekilmiş domates görmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında maydanoz ektiğini görmek kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, rahat bir hayata adım atılacağına işarettir.

Kahve falında saç ek yapmak ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına rivayet eder.

Kahve falında ekilmemiş tarla görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına işaret eder.

Kahve falında marul ektiğini görmek zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir