AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç ek yapmak

Kahve falında saç ek yapmak

Kahve falında saç ek yapmak insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, endişelerini silip atacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına tabir olunur.

Kahve falında saç ek yapmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneme arzunuz artıyor.

Kahve falında saç ek yapmak sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında ek iş yapmak kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, hayırlı günlerin geleceğine işaret eder.

Kahve falında ek saç görmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında saç ekildiğini görmek sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, ne yapacağına rivayet eder.

Kahve falında saç ektirmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, elinin bolluk göreceğine yorulur.

Kahve falında saçı maşa yapmak elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına yorulur.

Kahve falında saçı kıvırcık yapmak kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının saçını yapmak borç içinde bir yaşam süreceğine, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir