AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekilmiş domates görmek

Kahve falında ekilmiş domates görmek

Kahve falında ekilmiş domates görmek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında ekilmiş domates gördüyseniz:

  • Durumla baş etmek için yıkılamayacak bir mantık kurmanız gerekebilir.

Kahve falında domates ekildiğini görmek aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında domates ektiğini görmek önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ekilmiş domates görmek yeni planlar yapacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçeye domates ektiğini görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine yorulur.

Kahve falında ekin ektiğini görmek çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, borçların artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiçek ekildiğini görmek iş yaşantısında hırslanacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Kahve falında nohut ektiğini görmek fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında nane ektiğini görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir