AnaSayfa / Genel / Kahve falında maydanoz ektiğini görmek

Kahve falında maydanoz ektiğini görmek

Kahve falında maydanoz ektiğini görmek iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, mevkie edineceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında maydanoz ektiğini gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, evinizi veya diğer mal varlıklarınızı ilgilendiren başlıklarda iç sesinize kulak vermelisiniz.

Kahve falında maydanoz ektiğini görmek yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ekilmiş maydanoz görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına delalet eder.

Kahve falında birine maydanoz vermek kazancının çok düşeceğine, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşillik maydanoz görmek gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına delalettir.

Kahve falında maydanoz ekmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında maydanoz ve dereotu görmek yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında maydanoz vermek sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nane ve maydanoz görmek imkânlarının çoğalacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir