AnaSayfa / Genel / Kahve falında marul ektiğini görmek

Kahve falında marul ektiğini görmek

Kahve falında marul ektiğini görmek sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, husumetlerin başgöstereceğine, yorgun ve hasta hissedeceğine, özgüveninin artacağına, karasızlık yaşayacağına, darlığa düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında marul ektiğini gördüyseniz:

  • Başkalarının sebep olduğu aksamaları bırakıp, kendinizle ilgienmelisiniz.

Kahve falında marul ektiğini görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, bazı konularda önayak olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük marul görmek hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında marul bahçesi görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına alamet eder.

Kahve falında kıvırcık marul görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına işarettir.

Kahve falında maydanoz ve marul görmek hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında marul koparmak çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok marul görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında göbek marul görmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir