AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır ektiğini görmek

Kahve falında mısır ektiğini görmek

Kahve falında mısır ektiğini görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, dileklerin gerçekleşeceğine, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, başarıya giden yolların açık olacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında mısır ektiğini gördüyseniz:

  • Eski şartların devam etmesi sizin için daha elverişlidir.

Kahve falında mısır ektiğini görmek daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mısır ekildiğini görmek daha fazla gelir sahibi olacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine inanılır.

Kahve falında ekilmiş mısır görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, çok güzel olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında marul ektiğini görmek durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında toprağa çiçek ektiğini görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına işarettir.

Kahve falında domates ektiğini görmek uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına, yeni başlangıçlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarlaya ekin ektiğini görmek kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında biber ektiğini görmek ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir