AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekilmemiş tarla görmek

Kahve falında ekilmemiş tarla görmek

Kahve falında ekilmemiş tarla görmek maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekilmemiş tarla gördüyseniz:

  • Ardından ne yapılması gerekiyorsa karar alabilirsiniz.

Kahve falında tarla ekildiğini görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında yeni ekilmiş tarla görmek dertlerin aşılacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekilen tarla görmek büyük atılımlar yapacağına, her zaman şükür içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında ekilmiş yeşil tarla görmek başarının adım adım yaklaşacağına, hoşluk içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında tarla ektiğini görmek zengin için yoksulluğa, yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarlaya tohum ekildiğini görmek iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekilmiş tarla görmek atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ekilmemiş tarla görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir